Ortak Okul Etkinlikleri

Mrt

14-15 Mart tarihlerinde okulumuzda gerçekleştirdiğimiz TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinliklerimizi ortak okulumuz Nizip Osman Sayın Anadolu Lisesi ile gerçekleştirdik.

Mrt

Çanakkale Zaferinin 109. yılı kutlama etkinliklerini ortak okulumuz Nizip Osman Sayın Anadolu Lisesi ile gerçekleştirdik.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü etkinliklerimizi ortak okulumuz Nizip Osman Sayın Anadolu Lisesi ile gerçekleştirdik.

Mrt

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerimizi ortak okulumuz Nizip Osman Sayın Anadolu Lisesi ile gerçekleştirdik.

Mrt

6 Şubat depreminde yitirdiğimiz canlarımızı andığımız etkinliğimizi ortak okulumuz Nizip Osman Sayın Anadolu Lisesi ile yürütttük.

Okul ortaklığı projesi kapsamında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin koordinatörlüğünde Nizip-Osman Sayın Anadolu Lisesi ile 9. sınıflar arasında Siyer-i Nebi Peygamberimizin hayatı konulu bilgi yarışması yapılmıştır. Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirilmiştir. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

"Birlikte Daha Güçlüyüz" Okul Ortaklığı eTwinning Projesi öğretmenlerinin ilk toplantısından kareler...Tanışmanın sağlandığı ilk toplantıda aynı zamanda yapılacak çalışmalar için proje planı gözden geçirildi. Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.

Nis

Okullar arası öğrenci etkileşimini arttırmak amacıyla yeni yılda öğrencilerimiz ortak okul öğrencileri ile yeni yıl tebrik kartları hazırlayarak dijital platformda mentor öğretmenleri aracılığıyla birbirlerine yollamışlardır.

Nis

Yusuf Kalkavan Anadolu Lisesi ve Osman Sayın Anadolu Lisesi Öğrencilerinden İklim Değişikliği İçin Bilinçlendirme Kampanyası: 'İklim Değişikliği Gerçektir, Su Kaynaklarımızı Koruyalım!'

Nis

Okulumuz ve Osman Sayın Anadolu Lisesi Kimya zümreleri ortaklığında Kimya dersi ortak okul etkinlik paylaşımı “Deney Malzemelerinin Tanıtımı” gerçekleştirilmiş ve bu etkinlik videoları okullar arasında paylaşılmıştır.

Nis

TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasına okulumuzdan 10. sınıf öğrencimiz Ezel Duru Uyanık ile Osman Sayın Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi Öznur Karaca, Okul müdürümüz Ahmet Omaç danışmanlığında “Lise Öğrencilerinin Uzaktan Eğitime Bakışı” isimli Tübitak projesi ile katılım sağlamışlardır.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Bülteni  18. Sayısında "İyi Örnek"  olarak yayımlanan "BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ" eTwinning Projemiz bültende 170. Sayfada yer alarak yaygınlaştırıldı. Yayımlanmasında emeği geçen  Mersin MEM İl Arge Ekibine teşekkür ederiz.

MERSİN/MEZİTLİ YUSUF KALKAVAN ANADOLU LİSESİ VE GAZİANTEP/NİZİP OSMAN SAYIN ANADOLU LİSESİ OKUL ORTAKLIĞI "BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ" ETWINNING PROJESİ